Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Δέλλας

09:10 | 05/04/2024

Συγκεκριμένες αλλαγές αναμένονται στην ενδεκάδα του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίστροφα για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετράει ο ΟΦΗ με τον Δέλλα να είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει έξτρα αγωνιστικά προβλήματα, που σημαίνει πως έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μάλιστα, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο είναι πιθανό να δούμε κάποιες αλλαγές, χωρίς όμως να αλλάξει το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ. Για παράδειγμα, ο Μάρκο Μπάκιτς, ο οποίος με τον Ατρόμητο ήταν στον πάγκο και μπήκε αλλαγή, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αυτό που δοκίμασε στο δεύτερο ημίχρονο το περασμένο Σάββατο με την είσοδο του Λουίς Φελίπε και την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση του Ισέκα σε ρόλο περιφερειακού.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Τοράρινσον αντί του Αμπάντα. Μη ξεχνάμε ότι ο Ισλανδός προερχόταν από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική της χώρας του και δεν έπαιξε βασικός την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι θα προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας από την αρχή.

Το δεδομένο είναι ότι ο ΟΦΗ θα πάει με την ίδια τακτική και νοοτροπία και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλοντας να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου: να βάλει γκολ. Το περασμένο Σάββατο ο Ομιλος έκανε ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο και έφτιαξε φάσεις αλλά του έλειψε η εκτέλεση και λίγο έλειψε να του κοστίσουν οι χαμένες ευκαιρίες. Αύριο, Σάββατο, θέλει να ξεμπερδεύει με τον ΠΑΣ και να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, αφού η ομάδα του Γρηγορίου «καίγεται» για τους βαθμούς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.