Οι αντιδράσεις Άρσεναλ, Βενγκέρ και Ανρί για τον χαμό του Ρέγιες

16:46 | 01/06/2019

​Η Άρσεναλ, o Aρσέν Βενγκέρ αλλά και ο Τιερί Ανρί αποχαιρέτισαν μέσω social media τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Ο Ισπανός, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το Σάββατο στα 35 του χρόνια. Ήταν μέλος της Άρσεναλ που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα το 2004 και μάλιστα ήταν ο πρώτος παίκτης από την χώρα του που αναδείχτηκε πρωταθλητής Αγγλίας.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ:«Όλοι στην Άρσεναλ είμαστε συγκλονισμένοι από την σοκαριστική είδηση ότι ο πρώην παίκτης μας Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ισπανία. Χοσέ Αντόνιο Ρέγες: 1983-2019. Ο Χοσέ, που ήταν μέλος των ''Αήττητων'', ήταν μία πολύ δημοφιλής φιγούρα στην ομάδα μας και θα έχει πάντα μία εκλεκτή θέση στην καρδιά μας. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

Ο πρώην συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Ανρί, τόνισε με τη σειρά του: «Είμαι συγκλονισμένος στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Θαυμάσιος παίκτης, εξαιρετικός συμπαίκτης και εξαιρετικό ανθρώπινο πλάσμα. Εύχομαι στην οικογένειά του και τους φίλους του να έχουν αστείρευτη δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παγκόσμια θλίψη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αντόνιο Ρέγιες!

Aνήμερα μιας μεγάλης γιορτής, προέκυψε η θλιβερή είδηση

Συντετριμμένος ο Ράμος για Ρέγιες: «Aναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ»

πηγή: Novasports.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.