Οι απαιτήσεις για τον αντικαταστάτη του Ισέκα

09:12 | 06/09/2024

Ο ΟΦΗ δεν ψάχνει απλώς έναν επιθετικό, αλλά έναν έτοιμο κι ενδεκαδάτο.

Η πώληση του Άαρον Ισέκα (ειρήσθω εν παρόδω βρέθηκε χθες στο ΒΑΚ για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο) ήταν μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, δεν ήταν στα πλάνα να αποχωρήσει, αφού ο Δέλλας τον υπολόγιζε ως βασικό και ο ΟΦΗ καλείται να «τρέξει» για τον αντικαταστάτη του και ταυτόχρονα να βρει τον κατάλληλο που και αυτός θα πάει στην Κρητική ομάδα ως βασικός.

Αυτή τη στιγμή ο Ομιλος έχει μόνο τον Γιουνγκ ως καθαρό φορ και τον Ταξιάρχη Φούντα που μπορεί να παίξει ως επιθετικός του «κουτιού», χωρίς όμως να είναι η θέση του. Επί της ουσίας αναζητείται ένας βασικός ποδοσφαιριστής για τη γραμμή κρούσης, όχι ως εναλλακτική για τον Γάλλο φορ, αλλά για να είναι αυτός το «πρώτο βιολί».

Προφανώς ο Μακεδόνας προπονητής του ΟΦΗ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Γιούνγκ και τα όσα έκανε στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (δεν ήταν μόνο το γκολ που έβαλε, αλλά η συνολική του παρουσία), αλλά θέλει και έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, κοντά σε αυτά του Ισέκα.

Το θέμα είναι ότι ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα στενό χρονικό περιθώριο, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που κλείνουν στην Ελλάδα οι μεταγραφές κι έπειτα έχει την αγορά των ελεύθερων.

Η Κρητική ομάδα δεν πήγαινε για επιθετικό, προέκυψε μετά των πώληση του Ισέκα και σίγουρα πρόκειται για μία ειδική συνθήκη, στην οποία όμως οι επικεφαλής οφείλουν να κάνουν αυτό που πρέπει για να αντικατασταθεί με τον καλύτερο τρόπο ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Κατά τα λοιπά, τα γνωστά. Παραμένει ανοιχτό το μέτωπο για τον κεντρικό αμυντικό, ενώ ο ΟΦΗ, που αναζητά φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία με τον Μπάουμαν, έχει βγει στην αγορά και για τερματοφύλακα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.