Οι απαντήσεις Διαμαντή και Μπαλογιάννη κρίνουν τη συνέχεια

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία περιμένοντας τις απαντήσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε φάση αναμονής για τις περιπτώσεις Διαμαντή και Μπαλογιάννη, οι οποίοι φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσουν, όπως είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με τους δημοσιογράφους, ωστόσο μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή τους τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει τις συζητήσεις με τον ΟΦΗ, έχουν την πρόταση στα χέρια τους και έχουν ζητήσει λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσουν. Αυτό δεν σημαίνει παραμονή, αλλά δεν σημαίνει και οριστικό «διαζύγιο». Μέχρι να δώσουν την απάντησή τους στην ΠΑΕ άπαντες βρίσκονται σε φάση αναμονής και μέχρι να σβήσει και η τελευταία ελπίδα δεν έχει αποκλειστεί η ανατροπή.

Πάντως, ο ΟΦΗ πριν... πεινάσει μαγειρεύει και είναι λογικό να έχει κάνει την προεργασία του για τους αντικαταστάτες. Προφανώς θα αποκτηθούν παίκτες στη θέση τους εφόσον αποχωρήσουν, ενώ όπως έχουμε γράψει αναμένεται να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός. Αν γίνει η ανατροπή με τον Απόστολο Διαμαντή και παραμείνει τότε ο Όμιλος θα πάει για έναν στόπερ.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη, αν τελικά ανατραπούν τα δεδομένα και συνεχίσει στον ΟΦΗ με νέο συμβόλαιο τότε οι επικεφαλής δεν θα κινηθούν για ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Οπως γίνεται αντιληπτό τα δύο συγκεκριμένα εσωτερικά θέματα θα κρίνουν πολλά για τις επόμενες μεταγραφικές υποθέσεις και ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να σεβαστεί την επιθυμία των παικτών για να τους δοθεί χρόνος μέχρι να αποφασίσουν το μέλλον τους. Όταν μπει τελεία και ανάλογα προφανώς τις εξελίξεις ο ΟΦΗ θα αρχίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.