Οι απουσίες και τα πλάνα του Νταμπράουσκας για τη Νίκαια

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται απόψε από τον Ιωνικό με στόχο την εκτός έδρας νίκη - Η πιθανή ενδεκάδα.

Κόντρα στην ομάδα που τον πλήγωσε στον πρώτο γύρο μέσα στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ παίζει το απόγευμα (16:00, Cosmote Sport 1) όχι μόνο για την... εκδίκηση, αλλά και για να ξεμπερδεύει μια και καλή με τις τελευταίες θέσεις.

Κόντρα στον Ιωνικό υπάρχει μία διαφορά 8 πόντων. Μεγάλη, αλλά με τα πλέι άουτ να πλησιάζουν προφανώς και δεν φτάνει. Στο +8 από τον Ιωνικό, στο +10 από Λαμία και Λεβαδειακό. Ο ΟΦΗ έχασε τα πλέι οφ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη, αλλά απόψε έχει την ευκαιρία να τελειώνει και με τα πλέι άουτ. Με νίκη επί του Ιωνικού στη Νίκαια παύει οποιαδήποτε κουβέντα και ο ΟΦΗ ξεμπερδεύει μια και καλή.

Μία νίκη θα του δώσει και ώθηση για τη συνέχεια, αλλά και άνοδο στη βαθμολογία, αφού μην ξεχνάτε πως υπάρχει το κίνητρο της καλύτερης δυνατής θέσης που θα δώσει έξτρα παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» στα πλέι άουτ.

Αυτό το ξέρει καλά ο Βάλντας Νταμπράουσκας που όλες τις προηγούμενες μέρες φρόντισε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του μετά το 0-3 από τον Άρη που πόνεσε όλους και κυρίως τον Λιθουανό τεχνικό.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν θα έχει στο αποψινό ματς τους τραυματίες Νέιρα και Φελίπε, τους τιμωρημένους Λάρσον και Μεγιάδο και τον... χαζομπαμπά Τοράρινσον.

Με δεδομένο ότι δεν αλλάζει σύστημα, η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Μανδά, Βούρο, Διαμαντή, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Μπαλογιάννη, Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ και Ντίκο.

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που ο ΟΦΗ θα παίξει εφέτος με τον Ιωνικό. Προηγήθηκε το ματς του πρωταθλήματος και η εντός έδρας ήττα και έπειτα το εκκωφαντικό 7-0 στο φιλικό στο ΒΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για τη Νίκαια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.