Οι διαιτητές θέλουν εγγυήσεις για να σφυρίξουν ξανά

SMS
14:00 | 25/12/2018

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το πρωτάθλημα είναι στον «άερα», αφού οι διαιτητές δεν θα κάνουν πίσω αν δεν πάρουν πρώτα τις εγγυήσεις που θέλουν.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες σήμερα, Τρίτη, θα μιλούσαμε ακόμα για ό,τ άφησε η 15η αγωνιστική της Super League. Αν αυτή γινόταν κανονικά και αν οι διαιτητές δεν έκαναν αποχή με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

Μπορεί η ΕΡΤ και η NOVA να διαπραγματεύονται με τη Λίγκα για το πότε θα γίνει η αναβληθείσα αγωνιστική, ωστόσο οι διαιτητές δεν πρόκειται να σταματήσουν την αποχή αν δεν πάρουν τις εγγυήσεις που θέλουν. Με λίγα λόγια, τη δεδομένη χρονική στιγμή η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι στον «αέρα».

Ολα θα κριθούν στην κρίσιμη συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου. Σε αυτή θα κάτσουν στο τραπέζι ΕΠΟ, ΚΕΔ, Λίγκα και διαιτητές για να συζητήσουν το θέμα και τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί και τις απειλές που δέχονται, είναι σοκαρισμένοι με την επίθεση στον Τζήλο και απαιτούν προστασία από τους αρμόδιους φορείς για να πάρουν ξανά στα χέρια τους τις σφυρίχτρες και το πρωτάθλημα να επαναρχίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως έτσι όπως έχει τώρα το θέμα και το κύπελλο είναι στον «αέρα» και συγκεκριμένα οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 (08-10/01). Πάντως, οι επικεφαλής είναι αισιόδοξοι πως θα καμφθούν οι αντιδράσεις των διαιτητών και θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αφού πρώτα οριστεί η 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.