Οι διακοπές του Γιάννη στην Κρήτη, το ξενοδοχείο στη Χερσόνησο και η αναχώρηση

SMS
09:35 | 23/07/2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται - μαζί με τα αδέρφια του - στην Χερσόνησο για διακοπές και ξεκούραση, λίγο πριν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα

Στην Κρήτη βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα για διακοπές, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης, μαζί με τα αδέρφια του Αλέξανδρο, Θανάση και Κώστα παραθερίζουν στο νησί και συγκεκριμένα στην περιοχή της Χερσονήσου.

Όπως ήταν λογικό, η παρουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν έχει γίνει, μικροί - μεγάλοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν και να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA, με τα τέσσερα αδέρφια να κάνουν βόλτες στη Χερσόνησο κρατώντας μια διακριτική στάση. Μάλιστα, την τελευταία στιγμή - σύμφωνα με πληροφορίες - ακύρωσαν την παρουσία τους σε γνωστό Beach bar του Ηρακλείου, το μεσημέρι του Σαββάτου, θέλοντας να αποφύγουν τον... χαμό που θα γινόταν.

Χαλαροί και ευδιάθετοι, μένουν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, άλλωστε η Κρήτη αποτελεί ένα από τα αγαπημένα τους νησιά, σχεδόν κάθε καλοκαίρι θα την επισκεφτούν.

Το τριήμερο τους ολοκληρώνεται σήμερα (Κυριακή), καθώς ο Γιάννης και τα αδέρφια του αναμένται να βρεθούν στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για την έναρξη της προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, η οποία έχει οριστεί την Δευτέρα (24/07).

Βέβαια, η παρουσία του Γιάννη μόνο σίγουρη δεν είναι καθώς η καταπόνηση που έχει υποστεί είναι μεγάλη, άλλωστε προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε καθαρισμό στο αριστερό γόνατο.

Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο (Φιλιππίνες) ξεκινάει στα τέλη του Αυγούστου, με την Ελλάδα να κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Ιορδανία στις 26 του μήνα. Δύο μέρες αργότερα (28/8), θα διεξαχθεί το σπουδαίο ματς με τις ΗΠΑ, ενώ η πρώτη φάση κλείνει την Τετάρτη (30/8) κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

*φωτογραφία αρχείου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.