Οι διακοπές του «παγκόσμιου» Μέσι στην Κρήτη κάτω από δρακόντεια μέτρα!

SMS
08:20 | 01/04/2023

Είναι μία σεζόν αξέχαστη για τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Όποια κι αν είναι η κατάληξή της, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το προσωπικό του highlight, ολάκερης της καριέρας του.

Δεδομένα εκτός από ξεχωριστή είναι και μία κουραστική χρονιά. Πλησιάζει στο τέλος της και ο Λιονέλ Μέσι αρχίζει να σκέφτεται σιγά-σιγά το μέλλον του, την Μπαρτσελόνα και τις... διακοπές.

Για τα δύο πρώτα ουδείς ξέρει την απόφασή του. Για το τελευταίο, οι πληροφορίες λένε ότι ο Λιονέλ Μέσι μαζί με την οικογένειά του θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, για να περάσουν λίγες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης.

Ήδη οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει για να υποδεχθούν τον μεγάλο Αργεντινό σούπερ σταρ, ωστόσο παραμένει μυστική η τοποθεσία που θα διαμείνει μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Μάλιστα, η μεταφορά του από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο θα θυμίζει... ταινία και φρουρά Αμερικανού προέδρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρατευτούν drones και ελικόπτερα που θα έχουν την ευθύνη της προστασίας του Αργεντινού ποδοσφαιριστή για το διάστημα που θα μείνει στην Κρήτη.

Δεν αποκλείεται η διαμονή του στο νησί να συνδυαστεί και με την ανακοίνωση της επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα στα... πρότυπα του Σαλάχ. Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο από τη Μύκονο, την περίοδο των διακοπών του. Λέτε να δούμε παρόμοιο σενάριο στην Κρήτη;

ΥΓ: Καλό μήνα...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.