Οι εκκρεμότητες και ο Ντουρμισάι

ΟΦΗ

Μετά την αποχώρηση του Τζου τρία είναι πλέον τα ανοιχτά «κεφάλαια» στον ΟΦΗ.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Τζου στον ΟΦΗ υπάρχουν 2+1 εκκρεμότητες. Οι δύο αφορούν τους Καμάου και Γιοχού. Η τρίτη τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Για τους πρώτους δύο η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Δεν υπολογίζονται, δεν είναι στα πλάνα του Βάλντας Νταμπράουσκας και αναζητείται η φόρμουλα για το «διαζύγιο». Για την περίπτωση του Ντουρμισάι το τοπίο παραμένει ομιχλώδες.

Ο ΟΦΗ στην επίθεση είναι πλέον γεμάτος. Ντίκο, Φελίπε και Γκρόνινγκ. Ο Ντουρμισάι, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, είναι τέταρτος. Ή τρίτος αν θεωρήσουμε πως ο Ντίκο υπολογίζεται και για τα άκρα.

Το τι ακριβώς θα γίνει με την περίπτωσή του δεν είναι ξεκάθαρο. Με τα τωρινά δεδομένα θα είναι προφανώς στην «πρώτη» της Δευτέρας και μετά βλέπουμε. Δεν αποκλείεται να περάσει από τον έλεγχο του Βάλντας Νταμπράουσκας προτού αποφασιστεί το μέλλον του.

Ο παίκτης επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Κύπρο και αυτό που θέλει είναι να μη του χτυπήσει ξανά την πόρτα η ατυχία. Έχει ταλαιπωρηθεί με τους τραυματισμούς και θέλει ένα restart για να βρει ξανά τον παλιό καλό εαυτό του.

Το να μείνει στον ΟΦΗ φαντάζει δύσκολο, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος δεν αποκλείεται να του δώσει μία ευκαιρία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με αυτές τις εκκρεμότητες και τις δύο μεταγραφές που απομένουν (χαφ και στόπερ) θα ολοκληρωθεί το εφετινό παζλ και θα αρχίσει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν που θα είναι για ακόμα μία φορά απαιτητική, με στόχο φυσικά τα πλέι οφ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.