Oι εκλεκτοί του Μίτσελ για Αστέρα

21:32 | 27/12/2022

Ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για το 2022 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Αστέρα (28/12, 18:00, COSMOTE Sport 3 ) και μετά το πέρας της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε στην αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στη Super League ήταν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 17 Οκτωβρίου και έκτοτε έμεινε εκτός αποστολής σε όλα τα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη έπαιξε τελευταία φορά στις 3/11 κόντρα στη Ναντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αγκιμπού, Σισέ, Μπα, Αμπ. Καμαρά, Μπόουλερ, Κούντε, Λάιντνερ, Άβιλα, Ντε Λα Φουέντε αλλά και οι τραυματίες Βρουσάι, Βατσλίκ και Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Ινμπόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.