Οι εξτρέμ θα αλλάξουν τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο πρώτος εξτρέμ πλησιάζει στο Ηράκλειο και ο Πέπε Μελ περιμένει τις μεταγραφές για να δούμε τον ΟΦΗ που θέλει.

Ο Πέπε Μελ έβγαλε την είδηση το βράδυ της Δευτέρας, μετά το ματς με τη Λαμία, πως ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά στο να κλείσει εξτρέμ. Και η αλήθεια είναι πως ο ΟΦΗ συζητά με τον πρώτο winger που θέλει να κλείσει, δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, αλλά όλα δείχνουν πως εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις.

Ο χρόνος κυλάει και δεν είναι υπέρ του ΟΦΗ και δη του Μελ που θέλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους παίκτες που χρειάζεται για να πάρει τις βοήθειες που χρειάζεται ώστε να δει τα αποτελέσματα που χρειάζονται.

Ο ΟΦΗ θέλει εξτρέμ που θα μπει άμεσα στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς χρονοτριβή. Βάσει τρόπου που αγωνίζεται ο Όμιλος και την τακτική που επιλέγει ο Ισπανός η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι κρίσιμη γιατί πρόκειται για παίκτη που θα ορίσει το παιχνίδι της ομάδας και του Μελ.

Βάσει των «θέλω» του Ισπανού τεχνικού σημαντικές θα είναι και οι προσθήκες του επιθετικού και του στόπερ, αλλά οι εξτρέμ, οι παίκτες που θα παίζουν στα «φτερά» και που τέτοιους δεν έχει ο ΟΦΗ (εκτός του Μοσκέρα) θεωρούνται και όχι άδικα οι πιο κρίσιμες.

Το πρώτο μέρος κόντρα στη Λαμία ήταν ο καλύτερος ΟΦΗ του Πέπε Μελ και μέσα στους καλύτερους μέσα στη σεζόν. Αυτός, λοιπόν, ο ΟΦΗ με κανονικούς εξτρέμ θα βγάλει πολλά περισσότερα στο χορτάρι και θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για τα πολυπόθητα γκολ που θα φέρουν και τους πολυπόθητους βαθμούς.

Το σημαντικό είναι να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που θα υπηρετήσουν το πλάνο του προπονητή του ΟΦΗ και θα «κουμπώσουν» στο σύστημα που ακολουθεί. Το σημαντικό είναι αυτοί να αποκτηθούν το συντομότερο για να τεθούν στη διάθεσή του στα δύσκολα που έρχονται. Όταν αυτό γίνει τότε θα κριθεί ο ΟΦΗ του Μελ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.