Οι Έλληνες προπονητές βραβεύουν Τούλη και Κανάκη

SMS
12:47 | 21/01/2019

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα τιμήσουν, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τους Νίκο Τούλη και Μιχάλη Κανάκη, μεταξύ άλλων

Η αρχή του νέου έτους θα βρει για ακόμα μία χρονιά τους Έλληνες προπονητές μαζί, να ανταλλάσουν ευχές και να τιμούν εκείνους που ξεχώρισαν είτε με την προσφορά τους σε βάθος χρόνου, είτε με τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018. Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:00, στο ξενοδοχείο "Athens Avenue" (Λεωφ. Συγγρού 182).

Πριν τις καθιερωμένες βραβεύσεις των προπονητών που κατάφεραν να πανηγυρίσουν κάποια επιτυχία με τις ομάδες τους τη σεζόν 2017-2018 θα τιμηθούν για την μεγάλη προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ εξέχουσες προσωπικότητες του αθλήματος. Ανάμεσα τους και δύο ''δικοί'' μας, ο Νίκος Τούλης (πρώην προπονητής, νυν στέλεχος του Δήμου Ηρακλείου) και ο Μιχάλης Κανάκης (προπονητής - μέλος ΕΚΑΣΚ)

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα τιμήσει τα μέλη του Νίκο ΤούληΆγγελο ΚουλουριώτηΜιχάλη ΚανάκηΓιάννη Παραγυιό, τον πρώην αθλητή Ανδρέα Παπαντωνίου και τους παράγοντες Γιάννη Αλεξόπουλο ως πρόεδρο της ΕΣΚΑ και Ανδρέα Μαζαράκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.