Oι ενδεκάδες του τελικού

Στις 21.00 η έναρξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ

Σε λίγη ώρα ξεκινάει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Με 3-4-3 και τον Εμβιλά σε θέση κεντρικού αμυντικού θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Στον πάγκο ο Χασάν, φανέλα βασικού ο Μπρούμα.Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα είναι δίπλα σε Παπασταθόπουλο και Σεμέδο, ενώ στα δύο άκρα θα κινούνται οι Ανδρούτσος και Χολέμπας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στις θέσεις των κεντρικών χαφ θα είναι οι Μπουχαλάκης και Καμαρά.

Σε ό,τι στην τριπλέτα της επίθεσης, ο Ελ Αραμπί θα πλαισιώνεται από τους Μασούρα και Μπρούμα, με τον Χασάν να αποτελεί μια λύση από τον πάγκο.

Από την άλλη, εκτός βασικών επιλογών του Πάμπλο Γκαρσία έμεινε τελικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που δοκίμασε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και όπως αποδεικνύεται, δεν είναι σε θέση να βγάλει ενενηντάλεπτο.

Τη θέση του Μαροκινού θα πάρει ο Ουάρντα στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής με το 3-4-3 να είναι φυσικά ο σχηματισμός του Δικεφάλου στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Βαρέλα, με τους Ροντρίγκο και Μπαμπά να είναι στα δύο άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.