Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στον προγραμματισμό του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Οι παίκτες του ΟΦΗ άρχισαν τις διακοπές τους και οι επικεφαλής ετοιμάζουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν

Ο προγραμματισμός δεν αφορά μόνο τις μεταγραφές, αλλά και το κομμάτι της προετοιμασίας που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Όπως είχε γράψει το Capitano.gr, τέλη Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέφουν σιγά-σιγά για τις εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα για τις προπονήσεις (οι ποδοσφαιριστές θα γυρίσουν στο Ηράκλειο τμηματικά από 28-30/6 και η πρώτη προπόνηση θα γίνει 1/7 ή 2/7). Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι πού θα κάνει εφέτος προετοιμασία η κρητική ομάδα.

Σε αυτό το κομμάτι δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα. Στον ΟΦΗ περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, για το αν θα επιτρέψουν (με εμβόλιο ή μοριακό τεστ) τα ταξίδια για προετοιμασίες ομάδων και φυσικά το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει στην κάθε χώρα και εσωτερικά σε κάθε κέντρο. Αυτή τη στιγμή ο Όμιλος εξετάζει τρεις χώρες σε περίπτωση που επιτραπεί το ταξίδι για προετοιμασία.

Επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν ανοίξει όλα τα προπονητικά κέντρα στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και τα αιτήματα που έχουν είναι πολλά, δεν μπορεί κανένας να πει με σιγουριά που και πότε θα γίνει η προετοιμασία της κρητικής ομάδας, η οποία παλεύει να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να αναχωρήσει η αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας γύρω στις 10/7 - 12/7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση από τον Βαζ

Podcast #2: Η παραμονή Νιόπλια και ο απόηχος της συνέντευξης Τύπου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.