Οι επιστροφές και ο Καμάου…

15:19 | 25/09/2021

Στην ολοκλήρωση της η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα (27/09).

Ο Όμιλος συνέχισε σήμερα τη δουλειά για την αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων». Το ευχάριστο για τον Νίκο Νιόπλια είναι πως σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Μπαλογιάννης, ντε Γκουζμάν, Γαγιέγος, Νέιρα, Διαμαντής και Βούρος, που τις προηγούμενες μέρες έκαναν αποθεραπεία.

Στην αντίπερα όχθη, ο Καμάου συνέχισε την αποθεραπεία και είναι ένα ερωτηματικό η κατάσταση του. Αναμένεται να μπει στην αποστολή, βέβαια, ωστόσο είναι ένα θέμα ο βαθμός ετοιμότητας του.

Η σχετική ενημέρωση: «Με παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και τακτικό παιχνίδι συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου (25/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, όπως και οι Jonathan De Guzman, Felipe Gallegos, Juan Neira, Απόστολος Διαμαντής και Πραξιτέλης Βούρος.

Ο Bruce Kamau έκανε για μια ακόμη ημέρα αποθεραπεία. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Αdil Nabi.

Οι Jon Toral, Miguel Mellado, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ενώ συνέχισαν παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (26/9) στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας από το Ηράκλειο με προορισμό τα Γιάννενα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.