Οι επιστροφές λύνουν τα χέρια του Νιόπλια για τον «τελικό»

ΟΦΗ

Οι επιστροφές ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (live @ Capitano.gr) φέρνουν την... κανονικότητα στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις κίτρινες κάρτες και τις απουσίες βασικών του μονάδων. Πρόσφατες ήταν αυτές του Βούρου, του Νέιρα και του Μεγιάδο στον αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο.

Με τον Παναθηναϊκό, όμως, τα πράγματα απλουστεύουν για τον Νίκο Νιόπλια και ο ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει στην... κανονικότητα. Και όταν λέμε κανονικότητα εννοούμε σε ενδεκάδα με τα «βαριά» του όπλα.

Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας θα έχει στη διάθεσή του για το αποψινό ματς με τους «πράσινους» στο «Γεντί Κουλέ» (17:15, Cosmote Sport 3) τον Πραξιτέλη Βούρο, τον Μιγκέλ Μεγιάδο και τον Χουάν Νέιρα (ο οποίος ειρίσθω εν παρόδω θα λείψει στο ματς με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα) όπερ σημαίνει θα αλλάξει και η ενδεκάδα σε σχέση πάντα με το ματς στην Λαμία.

Ο Βούρος θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, αλλά το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παρτενέρ του. Ο Γιαννούλης είναι εκτός, ο Πασαλίδης είναι τιμωρημένος και οι υπόλοιπες διαθέσιμες λύσεις είναι ο Σελίμοβιτς και ο Διαμαντής.

Στα αριστερά και τα δεξιά της άμυνας δεν θα δούμε αλλαγές, με τους Μπαλογιάννη και Μαρινάκη στις θέσεις τους (εφόσον ο Νιόπλιας πάει στη λογική της τετράδας πίσω), ενώ οι Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Τοράλ αναμένεται να συνθέσουν τον κεντρικό άξονα. Όπερ σημαίνει ότι αν ξεκινήσει ο Νέιρα ενδέχεται να παίξει στα αριστερά, με τον Λάμπρου στη θέση του φορ και τον Τσιλιανίδη στα δεξιά. Εκτός αν προτιμηθεί στα δεξιά ο Ντουρμισάι και μείνει εκτός ο Τσιλιανίδης που έτσι κι αλλιώς έχει συνεχόμενα παιχνίδια και χρειάζεται προσοχή. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει κι άλλο «όπλο» στη «φαρέτρα», ο Λουίζ Φελίπε ο οποίος ήρθε να ενισχύσει τον ΟΦΗ στο επιθετικό κομμάτι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λύσεις υπάρχουν ενόψει Παναθηναϊκού και αυτό αν μη τι άλλο είναι ευχάριστο για τον Νιόπλια που γνωρίζει καλά, όπως όλοι στον ΟΦΗ, ότι το ματς της Τετάρτης είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική. Έτσι κι αλλιώς ο Όμιλος έχει μπει σε... μπελάδες στη μάχη για τα πλέι οφ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος, αφού τα παιχνίδια λιγοστεύουν και τα περιθώρια στενεύουν. Το μοναδικό θέμα είναι αν ο τεχνικός του ΟΦΗ θα πάει σε ενδεκάδα με τη λογική της φουλ επίθεσης ή θα έχει λίγο πιο συντηρητική προσέγγιση με δεδομένο τον αντίπαλο και τη δική του «must win» κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του ΟΦΗ

Έφτασε στο Ηράκλειο ο Μπουζούκης

Με Μπούση κόντρα στον Παναθηναϊκό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.