Οι επόμενες μεταγραφές

16:30 | 03/01/2019

Ο ΟΦΗ δεν σταματά στις τρεις μεταγραφές, ακολουθούν κι άλλες και το capitano.gr καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις.

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές για την Πρωτοχρονιά, ο ΟΦΗ ρίχνεται ξανά στον... αγώνα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Θέμα που τη δεδομένη χρονική στιγμή «καίει» περισσότερο.

Στην κρητική ομάδα, λοιπόν, έχουν έτοιμους τους επόμενους στόχους και τις επόμενες μέρες -ίσως και ώρες- αναμένονται νέες ανακοινώσεις. Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ έχει ήδη αποκτήσει τους Κρίστοφερ Μπράουν, Κώστα Γιαννούλη και Ερικ Πέρσον, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν μπει στις προπονήσεις και μετρούν αντίστροφα για την πρώτη τους επίσημη συμμετοχή.

Ο αμυντικός και οι άλλοι

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΟΦΗ κινείται πλέον για κεντρικό αμυντικό, κάτι που έχει τονιστεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ του capitano.gr, ενώ στη συνέχεια το βάρος θα πέσει στα χαφ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ζητήσει εξτρέμ, ενώ θα αποκτηθούν και δύο κεντρικοί χαφ, εκ των οποίων ο ένας θα είναι δημιουργικός μέσος. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός για να είναι μπακ απ των Πέρσον και Βουό, ειδικά αν υπολογίσουμε τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Χρήστου Αραβίδη.

Ετοιμοι ποδοσφαιριστές

Τα ταξίδια του Γιάννη Σαμαρά στο εξωτερικό «φέρνουν δώρα», όπως ο Αγιος Βασίλης και ο ΟΦΗ έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των επόμενων μεταγραφών που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι τρεις ή τέσσερις.

Εξάλλου, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Νίκος Παπαδόπουλος στο περιθώριο του ετήσιου μνημοσύνου του Ευγένιου Γκέραρντ. Ο κόουτς του ΟΦΗ θέλει παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και να ριχτούν στα... βαθιά ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.