Οι επόμενοι προς αποχώρηση

ΟΦΗ

Μετά τον Βαφέα ακολουθούν κι άλλοι προς αποχώρηση με «αντίπαλο» το χρόνο ενόψει πρώτης προπόνησης

Η επόμενη εβδομάδα σηματοδοτεί την επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΟΦΗ, ο οποίος αρχίζει τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας προτού αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο και φυσικά τα φιλικά παιχνίδια.

Οι μέρες τελειώνουν και ουσιαστικά ο ΟΦΗ πρέπει να «τρέξει» τις εκκρεμότητες όχι μόνο στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και αυτές των αποδεσμεύσεων.

Ο Βαφέας από την Πέμπτη αποτελεί παρελθόν από τον Όμιλο και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στον Ιωνικό και σύντομα θα μάθουμε τις θα γίνει με τις άλλες περιπτώσεις. Αυτή του Γιάννου, ο οποίος για να αποχωρήσει πρέπει να βρει ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που έχει στον ΟΦΗ -άρα καθίσταται δύσκολη περίπτωση, ουχί αδύνατη- αυτή του Φερέιρα, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα δοθεί δανεικός, αλλά και άλλων που μπορεί να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι όμως στην επικαιρότητα των επικεφαλής στην προσπάθεια διαμόρφωσης του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν «πατάνε» γερά στο ΒΑΚ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Για να το θέσουμε πιο σωστά, πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε ο ΟΦΗ να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και να αναχωρήσει για την Ολλανδία έχοντας λυμένα πολλά από τα θέματά του. Τονίζουμε βέβαια ξανά ότι η Ολλανδία θα είναι ένα σημαντικό τεστ και γι' άλλους παίκτες και για το αν θα τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία τη νέα χρονιά.

Το θετικό αυτή τη στιγμή είναι ότι ο ΟΦΗ κινείται, αργά αλλά κινείται. Συνεχίζει να τελειώνει τις εκκρεμότητες στο θέμα των αποχωρήσεων, ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Νιόπλια και σύντομα θα αρχίσουν και οι επισημοποιήσεις στις μεταγραφές που ήδη έχει κλείσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ εξετάζει τον Μουτίρ Σατζιά

Οι νέοι συνεργάτες του Νιόπλια

Ξεκίνησαν οι αποδεσμεύσεις: Τέλος ο Βαφέας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.