Οι ευχές της Δαμάστας σε Ολιβέιρα και Μεϊρέλες

21:47 | 15/07/2021

Για τη μεταγραφή τους στον ΠΟΑ.

Η Δαμάστα έστειλε τις ευχές της στον Μιγκέλ Ολιβέιρα και τον Μάρκο Μεϊρέλες, οι οποίοι θα παίξουν τη νέα σεζόν στους Ατσαλενιώτες. Επισημαίνει, επίσης, ότι αρκετοί παίκτες της είναι περιζήτητοι, κάτι που αποδεικνύει τις εξαιρετικές επιλογές που έκανε ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση: «Mε αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας με το σωματείο του ΠΟ Ατσαλένιου δύο δικών μας παιδιών, του Μιγκέλ Ολιβέιρα και του Μάρκο Μεϊρέλες, ο ΑΟ Δαμάστας θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

Την τελευταία περίοδο βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ Δαμάστας, να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ομάδων και να χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Αυτό αποδεικνύει την ποδοσφαιρική σοβαρότητα, την ικανότητα και τις εξαιρετικές επιλογές που έγιναν από τον ΑΟ Δαμάστας,, τους ανθρώπους της ομάδας, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρο και όλα το τεχνικό επιτελείο, για μια ομάδα η οποία δομήθηκε με ποδοσφαιριστές που είχαν το ταλέντο και τις προοπτικές να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Αυτό το γεγονός τιμάει την Δαμάστα, ώστε τόσο πολλοί ποδοσφαιριστές να γίνονται ανάρπαστοι στην εγχώρια αλλά και στην εκτός Ελλάδας μεταγραφική αγορά.

Η οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας εύχεται καλή συνέχεια στα δύο δικά μας παιδιά από την Πορτογαλία, τον Μιγκέλ και τον Μάρκο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους καριέρα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.