Οι ευχές της οικογένειας του Εργοτέλη για τη νέα χρόνια

17:30 | 01/01/2021

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η κρητική ομάδα

Εδώ και λίγες ώρες το 2021. Με τις ευχές όλων για μια καλύτερη χρονιά, αθλητές, σύλλογοι και όλος ο κόσμος έστειλες το δικό του μήνυμα, όπως έκανε η ΠΑΕ Εργοτέλης καθώς και ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Εργοτέλης εύχεται σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, ειρήνη, ευημερία, αγάπη, χαρές και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας!

Όλοι μαζί, με ασφάλεια και υπομονή, να ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Καλή Χρονιά με μεγάλα επιτεύγματα και εμπειρίες!

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη:

Στην αυγή του νέου έτους, ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχόμαστε σε όλο το κόσμο υγεία και χαρά.

Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, κληθήκαμε να αντεπεξέλθουμε με υπευθυνότητα, να προστατεύσουμε τους αθλητές του Συλλόγου, ώστε να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί στα γήπεδα, στο φυσικό μας χώρο.

Τα 91 χρόνια πλούσιας και πολύμορφης προσφοράς του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στη κοινωνική, πολιτισμική και αθλητική ζωή του τόπου, μας γεμίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση.

Προσπερνώντας, με αυταπάρνηση, εμπόδια και κακοτοπιές, θα διαθέσουμε όλες τις δυνάμεις μας για την πρόοδο των αθλητών μας, για να συνεχίσει να λάμπει το κιτρινόμαυρο άστρο του αθλητισμού στο πιο ψηλό σημείο της πόλης, το Μαρτινέγκο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.