Οι Ιταλοί στέλνουν τον Μανωλά στην Γιουβέντους

18:12 | 25/04/2019

Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να καλύψει τη ρήτρα για να πάρει από την Ρόμα τον Κώστα Μανωλά.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι έτοιμοι να δώσουν τα 36 εκατομμύρια ευρώ στους Ρωμαίους για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. 

«Η Ρόμα ετοιμάζεται να χάσει τον καλύτερο αμυντικό της. Πριν από 1,5 χρόνο η Ρόμα ανανέωσε το συμβόλαιο του Μανωλά με τον Μόντσι αλλά για να μην ανέβει πολύ το κασέ του συμφωνήθηκε η ρήτρα να μπει στα 36.000.000 ευρώ, ποσό χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς πως η Ρόμα θα χάσει τον καλύτερο αμυντικό της.

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να πάρει τον Μανωλά την ερχόμενη σεζόν καλύπτοντας τη ρήτρα, όπως έκανε στο παρελθόν για τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Μανωλάς ενδέχεται να αποτελέσει το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα για τους πρωταθλητές Ιταλίας, αν και η ανακοίνωση θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Μανωλάς σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Μίνο Ραϊόλα, ένας από τους πιο ισχυρούς μάνατζερ παγκοσμίως, που είχε παίξει ρόλο στη μετακίνηση του Μανωλά από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα.

 Στην Γιουβέντους ο Μπαρτσάλι ανακοίνωσε το αντίο και ο Μανωλάς προορίζεται για να γίνει ο διάδοχος του Κιελίνι, που είναι και αυτός κοντά στο κλείσιμο της καριέρας του.

Ο Ραϊόλα έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Γιουβέντους και στο παρελθόν έχει κλείσει και άλλες σημαντικές υποθέσεις: από τους Ιμπραχίμοβιτς και Πογκμπά μέχρι τον Μόιζε Κεν», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.