Οι καλύτερες αθλητικές ταινίες για τα Χριστούγεννα

10:00 | 25/12/2018

Το capitano.gr συγκέντρωσε και σάς προτείνει τις καλύτερες αθλητικές ταινίες για μία χαλαρωτική μέρα στον καναπέ.

Χριστούγεννα, ρεπό, τζάκι, οικογενειακές στιγμές, φαγητό (άσε το μελομακάρονο κάτω!), έξω κρύο, μέσα χουχούλιασμα, τηλεόραση. Αφού έχετε φάει κι έχετε χορτάσει, έρχεται εκείνη η ώρα της ημέρας που θέλετε να δείτε λίγο τηλεόραση για να χαλαρώσετε.

Το capitano.gr σάς προτείνει αθλητικές ταινίες που έγιναν κλασικές, σημάδεψαν τα... κινηματογραφικά μας χρόνια και αποτελούν την καλύτερη χαλάρωση για τις γιορτινές μέρες.

ΡΟΚΙ 4

ΡΟΚΥ.jpg#asset:59116

Όχι όποιο κι όποιο, αλλά το 4. Για να θυμηθούμε την επική μονομαχία του Ρόκι με τον Ντράγκο προτού πάμε στο σινεμά να δούμε το Creed 2. Ως γνωστόν, το Creed 2 συνεχίζει το στόρι, αλλά από διαφορετική σκοπιά, αυτή του γιου του Απόλλο Κριντ, αλλά το σημαντικό είναι ότι επαναφέρει μαζί τον Ρόκι και τον Ντράγκο (αυτή τη φορά στο ρόλο των προπονητών). Α, έχει και τη Μπριγκίτε Νίλσεν!

MILLION DOLLAR BABY

million-dollar-baby.jpg#asset:59117

Λίγο βαριά ταινία για τα Χριστούγεννα, αλλά ίσως η καλύτερη του Κλιντ Ιστγουντ. Ο θηλυκός Ρόκι, αλλά με περισσότερο δράμα, εξαιρετικές ερμηνείες και τη φωνή του Μόργκαν Φρίμαν να «ντύνει» κάθε πλάνο.

RAGING BULL

raging-bull.jpg#asset:59118

Τρίτη στη σειρά με θέμα το μποξ. Οργισμένο είδωλο ελληνιστί. Κλασική, από τις καλύτερες συνεργασίες του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του πυγμάχου Τζέικ ΛαΜότα και είναι εξ ολοκλήρου μαυρόασπρη. Κι αυτή λίγο βαριά ταινία για τις γιορτές, αλλά βαριά έπεσε και η γαλοπούλα.

SPACE JAM

Space-Jam.jpg#asset:59119

Για να το χαλαρώσουμε λίγο και να δουν και τα παιδιά μαζί σας, ο Μάικλ Τζόρνταν δίπλα στον Μπαγκς Μπάνι. Γνωστή ταινία κινουμένων σχεδίων, έκανε τεράστια επιτυχία στην εποχή της και έδειξε ένα άλλο, χιουμοριστικό, πρόσωπο του Τζόρνταν. Τον τελευταίο καιρό σχεδιάζεται σίκουελ με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς.

1968

1968.jpg#asset:59120

Κάτι δικό μας, πρόσφατο. Η περίφημη ταινία του Τάσου Μπουλμέτη που κυκλοφόρησε αρχές του 2018 και αφηγείται την ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων από την ΑΕΚ στον ιστορικό τελικό του Παναθηναϊκού Σταδίου.

BONUS: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΤFLIX

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΦΛΙΞ.jpg#asset:59121

Για το τέλος, από ποδόσφαιρο, δείτε το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Γιουβέντους. Εντάξει, δεν έχει Κριστιάνο Ρονάλντο και έχει Ιγκουαϊν και Μπουφόν, αλλά λίγη σημασία έχει. Δείτε πως λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες και μην αφήνετε τις λεπτομέρειες να χαλάνε μία ωραία ιστορία.

Καλά Χριστούγεννα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.