Οι λεπτομέρειες που δείχνουν υπευθυνότητα και σοβαρότητα

SMS
09:00 | 04/06/2024

Το μεγάλο πρότζεκτ του ΟΦΗ για το αύριο του συλλόγου.

Σε μία περίοδο που η πλειοψηφία του κόσμου ασχολείται με τα μεταγραφικά περιμένοντας (εύλογα) υπογραφές κι ανακοινώσεις, ο οργανισμός του ΟΦΗ συνεχίζει να δουλεύει για το μέλλον με προσοχή, επιμονή και προσήλωση.

Η Elite Ακαδημία του ΟΦΗ είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα για το αύριο του συλλόγου και το Novio Talent Cup που έλαβαν μέρος οι πιτσιρικάδες του Ομίλου ήταν η πρώτη μεγάλη εμπειρία που θα μπει στις «βαλίτσες» τους.

Το σημαντικό, όμως, πέρα από το αγωνιστικό είναι αυτό που γίνεται «πίσω από τις κάμερες» και δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ.

Μετά το τουρνουά που συμμετείχαν οι «μελανόλευκοι» ο Ηλίας Πουρσανίδης μάζεψε τους γονείς των παικτών και τους ενημέρωσε. Η σωστή διαδικασία στην αλυσίδα της ανάπτυξης των πιτσιρικάδων. Μία κίνηση επαγγελματισμού και υπευθυνότητας προς τους γονείς που έχουν εμπιστευτεί τον σύλλογο για το αύριο των παιδιών τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, είναι αυτά που χρειάζονται για το μεγάλωμα των πιτσιρικάδων αλλά και ολάκερου του οργανισμού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.