Οι λεπτομέρειες της εκδρομής των οργανωμένων ΟΦΗ στην Πάτρα

19:14 | 25/03/2018

Στο ρυθμό της αναμέτρησης του Σαββάτου (31/3 στις 3:00) με την Παναχαϊκή στην Πάτρα έχουν μπει οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη το σχεδιασμό για την εκδρομή τους στον αγώνα.

Μια αναμέτρηση η οποία δεν αποκλείεται να κρίνει την άνοδο του ΟΦΗ, καθώς σε περίπτωση νίκης του θα αποσπαστεί 13 βαθμούς από την Αχαϊκή ομάδα, με την οποία έπειτα από την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής έχει διαφορά 10 πόντων

Για το λόγο αυτό και η παρουσία τους στην Αγυιά θα είναι επιβεβλημένη, με την κοινή ανακοίνωση-γνωστοποίηση των οργανωμένων να αναφέρει: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που ενδιαφέρετε για την εκδρομή στην Πάτρα, ότι το κόστος ανέρχεται στα 70 ευρώ. 

Λόγο του ότι το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, και οι θέσεις περιορισμένες, εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως και την Πέμπτη το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους. Ώρες 18.00 - 22.00. 

Snakes 4 Heraklion Club Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών».

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή για Πειραιά, τα οδικά μετ’ επιστροφής από τον Πειραιά για την Πάτρα, καθώς και το εισιτήριο του αγώνα. Η αναχώρηση από το Ηράκλειο είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (30/3) το βράδυ και η επιστροφή την Κυριακή (1/4) το πρωί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.