​«Οι λόγοι για την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ»

15:22 | 27/08/2020

Τους λόγους για τους οποίους ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι σε κακή κατάσταση εξήγησε ο συντονιστής γενικός διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και ένας μύκητας είναι οι αιτίες για την κακή κατάσταση που έχει περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, όπως τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη ο συντονιστής γενικός διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι η ευθύνη «βαραίνει» τις δύο ΠΑΕ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που έχουν αναλάβει μέσω συμφωνίας με ιδιωτική εταιρεία τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου και όπως υπογράμμισε έχει ήδη επικοινωνήσει με τις δύο διοικήσεις.

«Υπάρχει μία σύμβαση με μία ιδιωτική εταιρεία για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, αλλά όχι με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά με τις δύο ΠΑΕ που χρησιμοποιούν για έδρα. Έστειλα δύο επιστολές στις δύο ΠΑΕ για τις ενέργειές τους, ώστε το γρασίδι να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Αυτό που είδα είναι δύο μπαλώματα στις περιοχές. Οι δύο ΠΑΕ μου είπαν ότι πιέζουν για να διορθωθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ στο φιλικό της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες είδαν και έζησαν από κοντά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.