Έτσι ήρθε το τέλος με Κουρμπανά και οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Betsson Super League 2

Η ατάκα του 58χρονου προπονητή στους ανθρώπους του Ηροδότου και η επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας

Με ψυχραιμία και χωρίς πανικό αντιμετωπίζουν στον Ηρόδοτο το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Κουρμπανά.

Ο έμπειρος προπονητής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ν.Αλικαρνασσού επικαλούμενος προσωπικούς λόγους με τη διοίκηση να την κάνει αποδεκτή παρά τις πιέσεις να του αλλάξουν γνώμη.

Το «διαζύγιο» φαίνεται ότι ερχόταν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr ο Κουρμπανάς έδειχνε να μην έχει κερδίσει τα αποδυτήρια και τους ποδοσφαιριστές. Στον Ηρόδοτο, όμως, τον πίστευαν και μάλιστα η διοίκηση «έσβηνε» πολλές «φωτιές» στο πρόσφατο παρελθόν για να μη διαταραχθεί το κλίμα και να πάει η ομάδα ενωμένη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κουρμπανάς γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί βλέποντας ότι δεν υπάρχει μέλλον, κάνοντας άνω-κάτω την ομάδα. Οι επικεφαλής του Ηροδότου προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά δεν άλλαξε γνώμη. Ακόμα και στην πρόταση να παραμείνει τουλάχιστον για το ματς με τον Πόρο την προσεχή Κυριακή ο Νίκος Κουρμπανάς ήταν ανένδοτος: «Έχετε ομάδα για να πάρετε πρωτάθλημα και χωρίς προπονητή», ήταν η ατάκα του.

Πλέον, οι άνθρωποι του Ηροδότου θα πορευτούν με τον Ξυδάκη ως υπηρεσιακή λύση μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κουρμπανά. Όλα τα ονόματα εξετάζονται, εντός και εκτός Κρήτης, έχει «πέσει στο τραπέζι» και το όνομα του Μανώλη Σκύβαλου που μέχρι πέρυσι ήταν στον ΠΟΑ και εφέτος έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία όπου ήταν στο πλευρό του Γιώργου Πετράκη, εξετάζεται και ο Βολονάκης (που «έχασε» από τον Κουρμπανά πριν μερικούς μήνες), αλλά δεν υπάρχει βιασύνη αφού θέλουν να οδηγηθούν σε σίγουρη και καλή λύση. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συζήτηση με κανέναν παρά μόνο... ονοματολογία.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, αλλά προς το παρόν άπαντες προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Πόρο στην έναρξη της Γ' Εθνικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Κουρμπανάς από τον Ηρόδοτο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.