Οι μεταγραφικές «βόμβες» του Αταμάν και το μήνυμα σε Μπαρτζώκα

20:55 | 22/06/2023

Ο Εργκίν Αταμάν σηκώνει μανίκια για να «χτίσει» τον νέο Παναθηναϊκό και σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο τουρκικό Μέσο, «BeINsports», φρόντισε να ρίξει… μεταγραφικές βόμβες.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού μίλησε για τις περιπτώσεις Μπομπουά και Μπράιαντ που προσπάθησε να φέρει μαζί του στον Παναθηναϊκό από την Εφές, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις με αστέρες της Ευρωλίγκας για να φορέσουν την πράσινη φανέλα.

Οι «βόμβες» του Αταμάν και το… μήνυμα σε Μπαρτζώκα

«Μας ενδιέφεραν οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ. Πήραν το συμβόλαιο που ήθελαν στην Εφές και δεν ήθελα να τους βάψω τα μάτια με χρήματα και να τους φέρω στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Αταμάν, ενώ τα επόμενα λόγια του γεννούν προσμονή και προσδοκία στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οπως χαρακτηριστικά είπε: «Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες».

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο Αταμάν φρόντισε να στείλει… μήνυμα: «Είναι ανήσυχοι στον Ολυμπιακό και είναι λογικό να είναι ανήσυχοι επειδή θα βάλουμε τέλος στην κυριαρχία τους. Μπαρτζώκα, πρέπει κι εσύ να ανησυχείς λίγο».

Πηγή: sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.