Οι (μη) αδειοδοτήσεις αφήνουν... ελεύθερο τον Δαμιανάκη!

ΟΦΗ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες των Πανσερραϊκού και Παναιγιάλεου δεν επέτρεψαν την μεταγραφή του Ηρακλειώτη αμυντικού και έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα μείνει χωρίς ομάδα!

Μια απίστευτη περιπέτεια βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο Μπάμπης Δαμιανάκης.

Μετά την διάλυση της Βέροιας, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό. Η ομάδα των Σερρών κάλυψε όλα τα έξοδα (εισιτήρια - διαμονή) ώστε ο παίκτης να βρεθεί στην πόλη και να υπογράψει με τα ''λιοντάρια'', όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου ''ξεχασαν'' ότι δεν έχουν... αδειοδότηση και δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Έτσι η μεταγραφή ακυρώθηκε!

Mάλιστα, η ταλαιπωρία του Ηρακλειώτη κεντρικού αμυντικού, δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Πανσερραϊκό, ο Παναιγιάλειος εμφανίστηκε ''ζεστός'' για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή στο... 90'! Έτσι, οι δυο πλευρές συμφώνησαν, ο παίκτης βρέθηκε στο Αίγιο, όμως παρά τις δεσμεύσεις ούτε η ομάδα του Παναιγιάλειου αναμένεται να εξασφαλίσει αδειοδότηση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (σήμερα το βράδυ η οριστική απόφαση)!

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, ο Δαμιανάκης αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους από το καλοκαίρι που έρχεται...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.