Οι νέοι πίνακες διαιτησίας και το Ηράκλειο που πήγε... πίσω!

SMS
12:30 | 07/07/2022

Μόνο ευχάριστα δεν ήχησαν στα αυτιά των παραγόντων της ηρακλειώτικης διαιτησίας, οι νέοι πίνακες των Εθνικών κατηγοριών που ανακοίνωσε η ΚΕΔ για τη σεζόν 2022-23.

Μπορεί η απουσία για ακόμα μία χρονιά εκπροσώπου στη Σούπερ Λίγκα να μην προκάλεσε έκπληξη ωστόσο η καρατόμηση αρκετών διαιτητών, βοηθών ακόμα και παρατηρητών με την ταυτόχρονη προώθηση ελάχιστων ονομάτων, έδωσε ένα γερό χτύπημα κάτω από τη μέση στο τοπικό ποδόσφαιρο.

«Ήταν κάτι που μας ξάφνιασε. Περιμέναμε ότι θα υπάρξουν απώλειες λόγω της αλλαγής των ηλικιακών ορίων αλλά όχι τόσο εκτεταμένες και μάλιστα δίχως να υπάρξει η αναπλήρωση στο βαθμό που θα έπρεπε. Δυστυχώς το Ηράκλειο πήγε πίσω διαιτητικά με αυτούς τους πίνακες και δε γνωρίζουμε πότε και αν καλυφθεί αυτό το χαμένο έδαφος», δήλωσε στην «Π» ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών, Βασίλης Κοκκινάκης, ο οποίος υποβιβάστηκε στην 4η κατηγορία των παρατηρητών.

Υπενθυμίζεται ότι σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ 2 έμειναν οι διαιτητές Πατεμτζής, Κρασαγάκης ενώ δεν ανέβηκε τελικά ο Μανδαλενάκης που πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Στους βοηθούς τέθηκαν εκτός οι Μαυραντωνάκης Α., Γαρεφαλάκης, Δασκαλάκης Α. και ανέβηκε μόνο ο Μάτσας.

Από τη Γ’ Εθνική έμειναν εκτός οι διαιτητές Βισκαδούρος, Βασάκης και ανέβηκε μόνο ο Κλαμπατσέας που θα πλαισιώσει τους Ζαφείρη, Ζιούτο, Σαμιωτάκη, Μανδαλενάκη.

Από τον πίνακα των βοηθών καθαιρέθηκαν οι Δασκαλάκης Ι., Σφακιανάκης Δ.

«Στο βωμό της ανανέωσης χάθηκαν έμπειρα στελέχη της τοπικής διαιτησίας. Μπορούσαν να προσφέρουν ακόμα αρκετά πράγματα αλλά αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, έκριναν διαφορετικά. Χρειάζεται χρόνος για να αναπληρωθούν αυτά τα κενά, τόσο σε επίπεδο διαιτητών όσο και στους βοηθούς», πρόσθεσε ο κ. Κοκκινάκης και έστειλε το δικό του μήνυμα στα μέλη του Συνδέσμου που δυσαρεστήθηκαν με την ανακοίνωση των νέων πινάκων:

«Θέλω να πω σε όσους φεύγουν από τους πίνακες, να μείνουν στο χώρο της διαιτησίας γιατί έχουν πολλά να προσφέρουν ακόμα. Δεν πρέπει να απογοητευτούν».

Σε ότι αφορά τους παρατηρητές, στην 1η κατηγορία παραμένει ο Μιχάλης Κουκουλάκης, που είναι και εκπαιδευτής της ίδιας κατηγορίας. Στη 2η κατηγορία ανέβηκε ο Φουκάκης και έμεινε εκτός ο Μαστορίδης ενώ δε συνεχίζουν στην 3η κατηγορία οι Γαρεφαλάκης, Ιωαννίδης.

Τέλος, στους εκπαιδευτές 2ης κατηγορίας βρίσκονται οι Γαρεφαλάκης, Μαστορίδης, Φουκάκης.

πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.