Οι νικητές του Run Greece ''Ηράκλειο''

15:22 | 29/04/2018

Χιλιάδες δρομείς ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ηρακλείου για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλη μας, το Run Greece.

Χιλιάδες δρομείς - επαγγελματίες και ερασιτέχνες - ξεχύθηκαν, από το πρωί, στους δρόμους του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, Run Greece Ηράκλειο 2018, που για 6η συνεχή χρονιά, φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο. 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Run Greece που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας σήμερα το πρωί με 4.000 αθλητές περίπου από κάθε γωνιά της Κρήτης να λαμβάνουν μέρος.

Λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής τερμάτισαν οι αθλητές του αγώνα των 5 χλμ. 

Πρώτος στον αγώνα των 5 χλμ. έκοψε το νήμα του τερματισμού ο αθλητής Γιώργος Ριζωνάκης.

Δεύτερος κατάφερε να τερματίσει ο Σταύρος Ζαγκάνας, ενώ μόνο δύο δευτερόλεπτα και με διαφορά "αναπνοής" έκοψε το νήμα ο Γιώργος Μαστοράκης.

Πρώτη στην κατηγορία γυναικών του αγώνα των 5 χιλιομέτρων αναδείχθηκε η αθλήτρια Ελευθερία Πετρουλάκη.

Δεύτερη αναδείχθηκε η Ζωή Επιτροπάκη, ενώ τρίτη τερμάτισε η Γεωργία Μαριδάκη.

Ο Τσολάκης Θοδωρής στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του Run Greece 2018 στο Ηράκλειο. Ο αθλητής κατάφερε να τερματίσει πρώτος στον αγώνα των 10 χλμ. Ανδρών.

run-greece1_180429_150332.jpg#asset:15569

Δεύτερος αναδείχθηκε ο αθλητής του ΟΦΗ Αμπντελατίφ Ελ. Αρφαουί με χρόνο, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Χανιώτης Αντώνης Κωστάκης με χρόνο.

run-greece.jpg#asset:15568

Σε ό,τι αφορά τoν αγώνα δρόμου των γυναικών στην κατηγορία των 10 χιλιομέτρων πρώτη κατάφερε να κόψει το νήμα η Μαρίνα Αχλάτη με χρόνο. Δεύτερη αναδείχθηκε η Αιμιλία Πρωτογεράκη, ενώ τρίτη τερμάτισε η Ειρήνη Πευκιανάκη με χρόνο.

run-greece11.jpg#asset:15570

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.