Οι ομάδες τελείωσαν τον Μπερτομέου

17:15 | 02/11/2021

Ολοκληρώνεται η παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα, μετά από 20 και πλέον χρόνια.

Οι ομάδες τελείωσαν τον Μπερτομέου, με ψήφους 6-5 αποχωρεί από την προεδρία στις 30/6Οι μέτοχοι της διοργάνωσης αποφάσισαν με ψήφους 6-5 στη σημερινή τηλεδιάσκεψή τους να απομακρύνουν τον CEO της διοργάνωσης από τη θέση του, με τη θητεία του να ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας την πλειοψηφία, υπερίσχυσαν και πλέον η Ευρωλίγκα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα πορευτεί με νέο επικεφαλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Παναθηναϊκού διαρρέεται πως μέσα στις αποφάσεις που δρομολογήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη είναι να «παγώσουν» όλες οι πειθαρχικές διαδικασίες που είχαν κινηθεί κατά προσώπων και ομάδων. Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» είχαν ανοιχτό μέτωπο με τον Μπερτομέου από εποχής που ήταν στα κοινά της ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο σύλλογος έχει κληθεί να πληρώσει πολλά πρόστιμα στη διοργάνωση. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα των ποινών το έφερε στο τραπέζι η Μακάμπι και πως οριστική απόφαση για το θέμα των πειθαρχικών διαδικασιών θα υπάρξει σε επόμενη τηλεδιάσκεψη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.