Οι οπαδοί της Ιντερ συμβουλεύουν τον Λουκάκου να... συνηθίσει τον ρατσισμό

23:03 | 04/09/2019

Οι οργανωμένοι της Ιντερ, οι λεγόμενοι «τιφόζι» πήραν θέση για το κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης στον παίκτη της Ιντερ στον αγώνα με την Κάλιαρι.

Μόνο που η ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον Ρομέλου Λουκάκου δεν είναι ακριβώς αυτή που θα περιμέναμε. Συγκεκριμένα, συμβουλεύουν τον Βέλγο επιθετικό να συνηθίσει σε αυτές τις συμπεριφορές, αφού οι αντίπαλοι οπαδοί θα κάνουν πάντα ό,τι μπορούν για να επηρεάσουν τον αντίπαλο. 

«Αυτό που συνέβη στον αγώνα με την Κάλιαρι δεν ήταν ρατσιστικό, αν και καταλαβαίνουμε πως μπορεί να το εξέλαβες έτσι, αλλά οι οπαδοί στην Ιταλία χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για να εκνευρίσουν και να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες», αναφέρουν συγκεκριμένα στην ανακοίνωση και συνεχίζουν: «Θα θέλαμε να μας βοηθήσεις να αναδείξουμε το πραγματικό πρόσωπο του ρατσισμού. Οι Ιταλοί οπαδοί δεν είναι ρατσιστές, απλά στο γήπεδο μεταμορφώνονται και γίνονται άλλοι άνθρωποι κάποιες φορές.

Η κατανόηση και η λύση του προβλήματος πρέπει να ξεκινήσει από τα σχολεία και όχι από τα γήπεδα. Καταλαβαίνουμε την ενόχληση σου, όμως θα πρέπει να συνηθίσεις τέτοιου είδους συμπεριφορές. Πίστεψε μας είμαστε πολύ ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.