Οι οργισμένες δηλώσεις Δέλλα και η ματωμένη μύτη

22:20 | 20/01/2019

Τι δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού μετά το ματς με τον ΟΦΗ για το επεισόδιο Παπαδόπουλου-Κουτσοσπύρου.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έκρυψε την οργή του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, για το επεισόδιο του Νίκου Παπαδόπουλου με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Και το εξέφρασε με τις δηλώσεις του με εμφατικό τρόπο.

«Αισθάνομαι πολλά, αλλά δεν θέλω να τα εκφράσω. Υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα με απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ που γρονθοκόπησε τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Κατανοώ την πίεση ως ένα βαθμό, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να φτάσουμε σε βιαιοπραγίες από προπονητές υπάρχει μεγάλη διαφορά. Οι εικόνες μας γύρισαν πολύ πίσω και δεν τιμά την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και τους ανθρώπους του. 'Ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια».

Και συνέχισε: «Αυπάμαι γι' αυτό που έζησα. Ντρέπομαι που ο συνάδελφός μου είχε αυτή τη συμπεριφορά, ντρέπομαι εκ μέρους του, αν δεν ντρέπεται ο ίδιος. Ακόμα και ο Γιάννης Σαμαράς ήταν μπροστά. Είμαστε νέοι άνθρωποι, πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική συμπεριφορά όμως τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Μπορεί να είναι μια κακή στιγμή. Είμαι υποχρεωμένος να στηλιτεύσω αυτή τη συμπεριφορά! Κατά την άποψη μου δεν υπήρξε καμία πρόκληση, γιατί ήμουν μπροστά».

Αξίζει να σημειωθεί πως η κάμερα της Nova «έπιασε» τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού λίγο μετά το επεισόδιο, να έχει ματωμένη μύτη (σχετική φωτογραφία).

koutsospyros-700x405.jpg#asset:65082
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.