Οι πασούλες, τα σουτάκια και ένας τραυματισμός που "σταμάτησε" μια καριέρα

SMS
16:50 | 24/06/2020

Με πασούλες και σουτάκια, τον πλέον δηλαδή ενδεδειγμένο τρόπο, έγιναν τα επίσημα εγκαίνια στο γηπεδάκι ποδοσφαίρου που βρίσκεται επί της λεωφόρου Καζαντζίδη, στο προάστιο του Κατσαμπά, στο Ηράκλειο.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα του πέναλτι. Και με ... ολύμπια ψυχραιμία, καθότι η διαδικασία είναι – το δίχως άλλο – ψυχοφθόρα, σκόραρε δις, έχοντας απέναντί του, σε θέση τερματοφύλακα, τους αντιδημάρχους Κώστα Βαρδαβά και Γιάννη Αναστασάκη.

“Ο δήμαρχος είναι πολύ καλός παίκτης κι έχει μάθει να κερδίσει. Το έχει αποδείξει και στον στίβο της πολιτικής, αλλά το αποδεικνύει και στον αθλητικό χώρο” σχολίασε ο κ. Βαρδαβάς, ενώ με τη σειρά του ο κ. Αναστασάκης τόνισε με νόημα: “Προσπαθούμε τα γκολ που δεχόμαστε να μην είναι αυτογκόλ και να περιορίζονται μόνο σε πραγματικά γήπεδα και όχι στον στίβο των κοινών”.

Και στον κ. Λαμπρινό έγινε σχετική ερώτηση. “Εγώ δεν έπαιξα τερματοφύλακας ποτέ” θέλησε να χαριτολογήσει.

Πλάκα πλάκα, όπως μάθαμε, ο δήμαρχος Ηρακλείου υπήρξε πολύ ικανός ποδοσφαιριστής στα νιάτα του. Ωστόσο, αποτραβήχτηκε από την αγαπημένη του ασχολία εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Και πλέον, παρακολουθεί ως φίλαθλος, από τις κερκίδες των γηπέδων, τους αγώνες του ΟΦΗ κι άλλων τοπικών ομάδων.

Πάντως, η αποδοχή της οποίας χαίρουν μέχρι σήμερα το ανακαινισμένο γηπεδάκι μπάσκετ και το νέο γηπεδάκι ποδοσφαίρου, έχουν προκαλέσει την απόλυτη ικανοποίηση του δημάρχου, ο οποίος σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, έλεγε και ξαναέλεγε το πόσο σημαντικό είναι να στραφούν τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.

Πηγή:
cretalive
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.