Οι… πιτσιρικάδες Καρέλης-Μανωλάς

SMS
21:19 | 09/04/2018

Σήμερα είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη της Εθνικής μας ομάδας και από τους πλέον πολύτιμους Έλληνες παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη, κάποτε όμως ήταν και αυτοί… απλά ταλαντούχοι πιτσιρικάδες.

Όχι πως τώρα τους πήραν τα χρόνια, αλλά πλέον είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική τους ηλικία και κάθε ομάδα θα ήθελε να τους έχει στη σύνθεσή της. Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη και τον Κώστα Μανωλά. Ο επιθετικός της Γκένκ και ο αμυντικός της Ρόμα αντίστοιχα, στο παραπάνω σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο, είναι αντίπαλοι σε αγώνα του πρωταθλήματος Νέων την αγωνιστική χρονιά 2008-2009. 

Ποδοσφαιριστής της ομάδας Κάτω των 20 του Εργοτέλη ο Καρέλης, της αντίστοιχης του Θρασύβουλου ο Μανωλάς, σε αγώνα των δυο ομάδων πριν περίπου δέκα χρόνια, όταν και οι δύο… αμούστακα παιδιά, προσπαθούσαν να κάνουν το μεγάλο βήμα της καριέρας τους. 

Με πολλή δουλειά και προσπάθεια και οι δυο τα κατάφεραν και βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αποτελώντας δύο από τις πιο σημαντικές μονάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και παράλληλα παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους ποδοσφαιριστές… 

* Η φωτογραφία είναι από το φωτογραφικό αρχείο του Βασίλη Πλεσίτη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.