Οι πραγματικοί λόγοι του «διαζυγίου»

SMS

Το Capitano.gr αποκαλύπτει τους λόγους που «χώρισαν» ΟΦΗ-Παπαδόπουλος και ποια ήταν η στάση του Μπούση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και το Capitano.gr καταγράφει τα σημεία εκείνα που άλλαξαν τα δεδομένα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Πώς από τη στήριξη του Μιχάλη Μπούση, φτάσαμε στο «διαζύγιο» των δύο πλευρών;

Η αλήθεια είναι ότι με τα όσα έγιναν στο Γεντί Κουλέ και το επεισόδιο με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο του Παναιτωλικού, μάθαμε τον Μπούση από... την ανάποδη. 

Από την προηγούμενη εβδομάδα και το ματς με τον Πανιώνιο μέχρι τον αγώνα με τον Παναιτωλικό τίποτα δεν έδειχνε πως θα έρθει το «διαζύγιο», ειδικά από τη στιγμή που ακολουθούσαν συνεχόμενα παιχνίδια και δη η ρεβάνς με τον Εργοτέλη. Ωστόσο, τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής και το επεισόδιο με τον γενικό αρχηγό της αγρινιώτικης ομάδας, είχαν τη σημασία τους. Ο ΟΦΗ έγινε πρώτο θέμα στα Μέσα και όχι για καλό σκοπό. Ο Μπούσης ενημερώθηκε και δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι απόλυτος σε θέματα βίας, σε εικόνες που αμαυρώνουν τον σύλλογο. Δεν χαμπαριάζει, όπως λέμε στην καθομιλουμένη όταν πρόκειται για τη δημόσια εικόνα του ΟΦΗ. Δεν καταλαβαίνει από ονόματα και θέσεις. Με το περιστατικό βιαιοπραγίας ενοχλήθηκε σφόδρα και φρόντισε να χαράξει τη γραμμή όσο κι αυτή θα πονούσε. Παπαδόπουλος τέλος. Με ξεκάθαρο τρόπο.

Ο ΟΦΗ είχε επιβληθεί 3-0 του Παναιτωλικού, αλλά ουδείς είχε διάθεση να πανηγυρίσει. Γιατί γνώριζαν τι θα ακολουθήσει. Ο Ελληνας προπονητής θα πλήρωνε το λάθος του με σκληρό τρόπο. Και το αποδέχθηκε όσο κι αυτό τον πλήγωσε. Για τον Μπούση ο «Παπ» ήταν πλέον το «μαύρο» πρόβατο. Το οξύμωρο, βέβαια, είναι ότι τον στήριζε και θα τον στήριζε έως τέλους. Δεν υπήρχε θέμα προπονητή και ούτε θα υπήρχε ακόμα κι αν ο ΟΦΗ έχανε όλα τα ματς από εδώ και πέρα. Ακούγεται υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Για τον Μπούση ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο άρχοντας των αποδυτηρίων, η στήριξη μετά το ματς με τον Πανιώνιο δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου, ήταν ειλικρινέστατη. Μόνο που ουδείς περίμενε τις τελευταίες εξελίξεις. Ούτε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ που όταν το έμαθε στενοχωρήθηκε, αλλά δεν ξέφυγε από τα πιστεύω του.

Από τη γροθιά του Παπαδόπουλου στον Κουτσοσπύρο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ο ΟΦΗ του Μπούση δεν ανέχεται τέτοια περιστατικά. Και αυτό το «διαζύγιο» έρχεται να το επιβεβαιώσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

ΥΓ: Και κάτι επί προσωπικού. Είναι ντροπή για το επάγγελμά μας να γράφονται διάφορα σενάρια και να ακολουθείται η λύση της ονοματολογίας για κάποια κλικ παραπάνω. Ειδικά όταν τα πραγματικά γεγονότα με τους «νεκροθάφτες» της δημοσιογραφίας τους χωρίζει το κρητικό πέλαγος. Στον ΟΦΗ δεν κρύβονται και ούτε αφήνουν να αιωρούνται καταστάσεις. Δεν υπάρχουν σκιές στον επίλογο της συνεργασίας με τον Παπαδόπουλο. Το να γράφεις, λοιπόν, σενάρια που κάνουν κακό σε μία ομάδα που προσπαθεί να συνέλθει από το ξαφνικό σοκ είναι τουλάχιστον απρεπές. Ειδικά όταν δεν γνωρίζεις την αλήθεια. Ή τη γνωρίζεις αλλά την αγνοείς σκοπίμως. Και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.