Οι προσευχές εισακούστηκαν: «Είμαι καλά», είπε ο Έρικσεν!

22:09 | 12/06/2021

«Είμαι καλά» είπε ο ίδιος στους συμπαίκτες του που επικοινώνησαν μαζί του και έτσι αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα και τα χαρμόσυνα νέα επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον πειστικό τρόπο

Παγκόσμιο σοκ από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα Δανία - Φινλανδία.

Του έγινε τεχνητή αναπνοή και ακολούθως διακομίσθη στο νοσοκομείο Rigshospitalet έχοντας τις αισθήσεις του - «Είμαι καλά» είπε ο ίδιος στους συμπαίκτες του που επικοινώνησαν μαζί του με facetime και έτσι αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν γύρω του κάλεσαν αμέσως το ιατρικό επιτελείο που μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο.

Θυμίζουμε ότι σκηνές ήταν σοκαριστικές, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω του για να μην φαίνεται τι συμβαίνει και το ιατρικό επιτελείο έκανε ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή στον άτυχο ποδοσφαιριστή που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι οπαδοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, οι στιγμές ήταν έντονα φορτισμένες και άπαντες έμοιαζαν σοκαρισμένοι. Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν.

Τα ευχάριστα νέα για την υγεία του Έρικσεν ήρθαν δια στόματος UEFA, η οποία σε ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως ο Δανός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Rigshospitalet» της Κοπεγχάγης και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Παράλληλα, λίγο αργότερα και η ομοσπονδία της Δανίας ανέφερε πως ο Έρικσεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σε όλα τα χαρμόσυνα νέα και η ατάκα του μάνατζερ του, ο οποίος ανέφερε στο NPO Radio1 πως συνομίλησε με τον πατέρα του διεθνή Δανού ποδοσφαιριστή, τονίζοντας όσον αφορά την πορεία της κατάστασής του: «Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναπνέει, είναι ξύπνιος και μπορεί να μιλήσει»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλά νέα: Έχει τις αισθήσεις του ο Έρικσεν!

Συγκλονιστικές στιγμές με την σύζυγο του Έρικσεν

Μάνατζερ Έρικσεν: «Eίναι ξύπνιος και μιλάει»

«Θαυμάσια δουλειά από όλους, γι΄ αυτό είναι ζωντανός ο Έρικσεν»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.