Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με ήττα οι Νεανίδες του ΟΦΗ

18:14 | 15/04/2018

Με ήττα από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό τελείωσαν το τουρνουά τα κορίτσια του ΟΦΗ με 62-39 τελειώνοντας έτσι μια καλή χρονιά για την ομάδα.

 Την υπεροχή του επιβεβαίωσε ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ καθώς επικράτησε με 62-39, στον τελευταίο αγώνα της Τελικής Φάσης που φιλοξενήθηκε στα Λουτρά Αιδηψού.

 Οι «ασπρόμαυρες» πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας ανώτερους αντιπάλους, παρόλα αυτά τελείωσαν με ψηλά το κεφάλι.

 Οι «πράσινες» στο πρώτο δεκάλεπτο «έχτισαν» μια διαφορά 18 πόντων (22-4) με την Εζέτσα να πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος. Ο ΟΦΗ με ένα σερί 10-0 στο δεύτερο δεκάλεπτο μείωσε σε 25-17, 5΄30΄΄πριν το τέλος με την Παπαδάκη να πετυχαίνει τους περισσότερους από τους πόντους, όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε και πάλι τη διαφορά σε διψήφια νούμερα (37-22). 

 Τα κορίτσια του Καρλάφτη μείωσαν για τελευταία φορά τη διαφορά 39-30 στο τρίτο δεκάλεπτο παίζοντας το τελευταίο τους «χαρτί», πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επιθετικά φτάνοντας πολύ κοντά στις αντιπάλους (-9), όμως από εκεί μετά ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές μέχρι το τελικό 62-39 και τον τίτλο. 

Δεκάλεπτα: 22-4, 37-22, 49-33, 62-39

Διαιτητές: Γιακείμη, Καραμπιτσάκος

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης): Κάσδαγλη 3, Γκαγκανάτσου 2, Μουρίκη 8(2), Τσέτα 5(1), Ζαρρή, Κοιλιά Ν., Νούλα 4, Κοιλιά Π. 2, Εζέτσα 32(11ρ.), Κακούρη, Τριανταφύλλου 3, Γάτου 3(1).

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Φραγκάκη, Ιατράκη, Παπαδάκη Αικ. 12(4), Βάτσινα 3, Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη Ευ. 2, Διαμαντάκη, Κουρατόρα 9(1), Τζανετή, Κασαπίδη 6, Σφακιανάκη 4, Λιόντα 3.

νεανιδες-οφη-βραβευση.jpg#asset:12947


πρωταθλημα-νεανιδων.jpg#asset:12888

 Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκο Φαρμάκη. 

 Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε και πάλι η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού που πήρε το βραβείο της από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Άγγελο Παπανικολάου. 

 Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Λίλια-Αννα Καρακασίδου (Φάρος Κερατσινίου), Ευαγγελία Νάτσκου (Εσπερος Πάτρας), Ιωάννα Κριμίλη (ΠΑΟΚ) και Ευαγγελία Κοντραφούρη με την απονομή να πραγματοποιεί η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου-Σπανού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.