Oι πρώτες δηλώσεις Ζαγοράκη μετά την εκλογή του

15:18 | 27/03/2021

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ και κάλεσε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευτούν μαζί του.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο 31ος πρόεδρος της ΕΠΟ, έπειτα από τις εκλογές που έγιναν το Σάββατο 27/3, σχεδόν παμψηφεί. Ο εμβληματικός αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής το 2004, με μήνυμα του, εκτός από τις ευχαριστίες τους σε Ενώσεις και ΠΑΕ, τόνισε ότι υπάρχει σχέδιο και διάθεση «για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας» και απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί του.

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζ;αγοράκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας.

Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση.

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.