Οι Σέλτικς έκαναν (εύκολα) το 3-2

08:05 | 24/05/2018

Οι Κέλτες επικράτησαν με 96-83 των Καβαλίερς και έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής - μια νίκη απομένει για την πρόκριση της ομάδας του Στίβενς - το Σάββατο στο Κλίβελαντ το 6ο παιχνίδι

Οι Κέλτες κατάφεραν να κρατήσουν τους Καβαλίερς κάτω από τους 90 πόντους, επικράτησαν με 96-83 και έκαναν το 3-2 στη σειρά εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, όπως έχουν και οι αντίπαλοί τους στις στις δύο φορές που έχουν αγωνιστεί στο Κλίβελαντ. Ο αγώνας στη Βοστώνη πάντως ήταν μια εύκολη επικράτηση των... πράσινων οι οποίοι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης συντηρούσαν ένα προβάδισμα πάνω από δέκα πόντων.

Και το συντηρούσαν γιατί κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους σε χαμηλό σκορ, παρότι ο ΛεΜπρόν  έφτασε τους 26 πόντους. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο εξαιρετικός Τέιτουμ με 24, με τον Μπράουν να ακολουθεί με 17, τον Χόρφορντ με 15 και τους Μόρις, Σμαρτ με 13. Για τους ηττημένους εκτός του Βασιλιά που όπως αναφέραμε είχε 26, μόνο ο Λαβ ξεχώρισε με 14 και μετά το χάος. Κανείς άλλος δεν είχε διψήφιο αριθμό και όταν μια ομάδα έχει μόλις δύο παίκτες με διψήφιο είναι τρομερά δύσκολο να καταφέρει να επικρατήσει. 

Πηγή:
gazzetta
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.