Οι σκέψεις για τεχνικό διευθυντή

08:37 | 16/06/2018

Μετά τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Παύλο Αδάμο, η θέση του τεχνικού διευθυντή έχει μείνει κενή, με τους διοικούντες να έχουν συγκεκριμένες σκέψεις επί του θέματος.

Με τις απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα να είναι σαφώς περισσότερες τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Super League, η ανάγκη ύπαρξης τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, είναι επιβεβλημένη. Παρόλα αυτά προσώρας δεν είναι δεδομένο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αδάμου και το πότε θα αναλάβει τα καθήκοντά του. 

Ίσως να ακούγεται παράξενο πως με την μετεγγραφική δραστηριότητα να είναι σε εξέλιξη να μην υπάρχει τεχνικός διευθυντής σε μια ΠΑΕ, όμως αυτό που βλέπουμε στον ΟΦΗ ως τώρα είναι μια αγαστή και αρμονική συνεργασία μεταξύ προπονητή και διοίκησης, αποτέλεσμα της οποίας είναι να μην παρουσιάζεται κενό. Για το λόγο αυτό και την παρούσα στιγμή δεν φαίνεται πως είναι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης η κάλυψη της θέσης. 

Για να υπάρξει όμως αυτή η δραστηριότητα που βλέπουμε το τελευταίο 20ήμερο χρειάστηκε ο σωστός προγραμματισμός που είχε γίνει έγκαιρα από τον προπονητή και τον οποίο υλοποιεί η διοίκηση. Παρόλα αυτά υπάρχει πλάνο για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, καθώς όπως προαναφέραμε οι ανάγκες σε μια μεγαλύτερη κατηγορία είναι περισσότερες και κυρίως μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, θα είναι δύσκολο για τον προπονητή να έχει επιπλέον φόρτο εργασίας. 

Το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ παραμένει ακόμα άγνωστο. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που έχουν συζητηθεί, τόσο εντός της «ευρύτερης» τάξης του ΟΦΗ, όσο και εκτός αυτής. Μορφές που έχουν συνδέσει την παρουσία τους με τον Όμιλο, αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου που μπορεί να μην είχαν σχέση στο παρελθόν με την κρητική ομάδα, έχουν όμως άριστη γνώση του αντικειμένου. 

Δεδομένο πάντως είναι πως ο μετεγγραφικός σχεδιασμός που έχει εκπονηθεί θα συνεχιστεί ως έχει, βάσει των εισηγήσεων Παπαδόπουλου. Παράλληλα υπάρχουν και οι προτάσεις από ατζέντηδες για παίκτες, κυρίως εκτός Ελλάδας, οι οποίες εξετάζονται και μέσα από αυτή τη διαδικασία συνολικά, θα ολοκληρωθεί το «κτίσιμο» του ΟΦΗ της Super League. Πιθανό είναι πάντως να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ή την αναχώρηση για το Καρπενήσι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.