Οι σκέψεις και τα δεδομένα για Αραβίδη

13:10 | 12/07/2018

Με τον ΟΦΗ να είναι σε αναζήτηση επιθετικού, ο Χρήστος Αραβίδης φέρεται να είναι ένας από τους υποψήφιους για τη θέση ποδοσφαιριστές που υπάρχει στα υπόψη των ανθρώπων της κρητικής ομάδας.

Ο έμπειρος επιθετικός συγκεντρώνει όλα τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουν στον Όμιλο να διαθέτει ο επιθετικός που θα αποκτηθεί, όμως δεν παραβλέπουν το γεγονός πως για μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά ήταν εκτός δράσης. Η απραξία του βέβαια δεν οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό ή πρόβλημα υγείας, αλλά στην επιλογή του να μην συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που δεν πληροί τα «θέλω» του. 

Στον ΟΦΗ εξετάζουν την περίπτωσή του, υπολογίζοντας προσεκτικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Τα θετικά που είναι η αγωνιστική του αξία και ποιότητα, αλλά και η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την «καλή» ποδοσφαιρικά ηλικία του, όσο και το αρνητικό της αγωνιστικής απραξίας που αναφέραμε πριν. 

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου 1987 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ακράτητο, από τον οποίο μεταπήδησε στον Πανιώνιο το 2006. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Εθνικό Αστέρα και οι μετεγγραφές του σε Άρη και Δόξα Δράμας, πριν επιστρέψει και πάλι στον Πανιώνιο το 2012, με τον οποίο είχε εξαιρετικές χρονιές από το 2012 μέχρι το 2014 με 55 συμμετοχές και 20 γκολ. 

Οι παρουσίες του αυτές τον οδήγησαν στην ΑΕΚ το 2014 στην οποία έμεινε μέχρι το 2017 παίζοντας σε 76 αγώνες και σκοράροντας 29 γκολ. Έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες. Οκτώ με την U17 (3 γκολ), άλλες οκτώ με την U19, έντεκα με την U21 (4 γκολ) και πέντε με την ανδρών, έχοντας σκοράρει μια φορά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.