Οι σκέψεις του Μίτσελ για ΟΦΗ - Σαμασέκου αντί Εμβιλά

15:54 | 27/01/2023

Πέρα από τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και την πρόκριση, στη Θεσσαλονίκη και την προημιτελική ρεβάνς κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη, ως κέρδος λογίζεται το νέο δείγμα γραφής του Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Ο Μίτσελ του έδωσε φανέλα βασικού δίπλα στον Γιαν Εμβιλά, για να αποφορτίσει τον Ινμπόμ που αισθάνονταν μυϊκές ενοχλήσεις από τα σερί 90λεπτα, και ο Αφρικανός χαφ ανταποκρίθηκε με το παραπάνω.

Είναι ξεκάθαρη πια η διαφορά για τον υψηλόσωμο μέσο στην αντιμετώπιση που έχει τώρα από τον προπονητή του Ολυμπιακού συγκρινόμενη με την προ Μουντιάλ εποχή.

Πλέον λογίζεται ως παίκτης κορμού και (γιατί όχι;) 11άδας. Μάλιστα ο Μίτσελ σκέφτεται να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα και την προσεχή Κυριακή (29/1 – 16.00) στο ματς με τον ΟΦΗ στο Γ.Καραϊσκάκης. Και σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Άρη, ο Μίτσελ προτίθεται να τον κάνει ζευγάρι στα χαφ με τον Ινμπόμ και να αφήσει εκτός για ανάσες τον Γιαν Εμβιλά.

Μια σκέψη είναι προς το παρόν μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί τελικά. Στις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι τότε είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Πηγή: sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.