Οι σκέψεις του Νιόπλια για το Περιστέρι

ΟΦΗ

Οι απουσίες Μεγιάδο και Νέιρα και πώς αυτές θα καλυφθούν στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο (18:00, live @ Capitano.gr)

Ο ΟΦΗ παίζει απόψε στις 18:00 στο Περιστέρι σε ένα ματς που όσο κλισέ κι αν ακούγεται είναι «τελικός». Η νίκη επί του Βόλου, αλλά και οι ήττες του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική δεν πρέπει να πάνε χαμένες για τον ΟΦΗ που με διπλό επί του Ατρόμητου θα συνεχίσει να ελπίζει για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει να παίξει στο Περιστέρι με δύο απουσίες, αυτές των τιμωρημένων Μεγιάδο και Νέιρα. Αυτό σημαίνει ότι δεδομένα ο Νιόπλιας θα κάνει δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Βόλου.

Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης και Μπαλογιάννης θα συνθέτουν την τετράδα της άμυνας (που λειτούργησε πολύ καλά στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής), με τον Επασί φυσικά σταθερό στο τέρμα.

Ο Γκαγιέγος θα επιστρέψει βασικός, με τους ντε Γκουζμάν και Τοράλ στον άξονα και τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τα φτερά. Είτε θα παίξει ο Λάμπρου δεξιά και θα παίξει αριστερά ο φαν Ντάινεν με τον Ντουρμισάι κορυφή είτε θα παίξει ο Λάμπρου αριστερά, ο Ντουρμισάι στο δεξί άκρο και ο Φελίπε φουνταριστός.

Το να ξεκινήσει βασικός ο Τσιλιανίδης (με Λάμπρου αριστερά και «Ντούρμι» κορυφή) συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αφού με την ίωση που τον ταλαιπώρησε έχασε αρκετές προπονήσεις, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί -εφόσον φυσικά το κρίνει ο Νιόπλιας- να βρει θέση στο βασικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Τσιλιανίδη και Καμάου απέναντι στον Ατρόμητο

To ντεμπούτο Μπουζούκη και η αποθέωση Μπούση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.