Οι σκέψεις του Ράσταβατς για Παναθηναϊκό

08:43 | 17/10/2024

Συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει, λέει ο θυμόσοφος λαός.

Πλησιάζοντας στη μέρα του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς και τι έχει στο μυαλό του αναφορικά με την ενδεκάδα της Κυριακής.

Ο Σέρβος τεχνικός μετράει λίγες μέρες στη νέα του ομάδα, αλλά ήδη ξέρει πολλά γι' αυτή όπως ξέρει πολλά και για τον αντίπαλο, τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε πριν από δύο μήνες με απόλυτη επιτυχία, επικρατώντας (με τον Αστέρα Τρίπολης) 0-1 στο ΟΑΚΑ.

Εύλογα το ερώτημα έχει να κάνει με το αν ο Ράσταβατς θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τις επιλογές του προκατόχου του και το τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ πριν από τη διακοπή. Ερωτηματικό, επίσης, υπάρχει και με την περίπτωση των διεθνών, Αποστολάκη, Σενγκέλια και Μπάκιτς.

Η λογική λέει ότι δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στις Σέρρες, δεν αποκλείεται μάλιστα να μη δούμε και καμία. Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, λέει ο θυμόσοφος λαός.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ράσταβατς δεν πήγε στον ΟΦΗ για να τα αλλάξει όλα, αλλά για να πατήσει πάνω σε ό,τι είχε χτίσει ο Δέλλας και να τα βελτιώσει. Αν σε κάτι θα ρίξει βάρος είναι στην άμυνα, αφού ο ΟΦΗ μετράει 12 γκολ παθητικό σε 7 αγωνιστικές, αντίθετα με την επίθεση που έχει 12 γκολ στον ίδιο αριθμό αγώνων. Ειδικά κόντρα στον Παναθηναϊκό θα παίξει σημαντικό ρόλο η αμυντική εικόνα του ΟΦΗ και πώς θα «εγκλωβίσει» τα ατού του αντιπάλου ώστε να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.