Οι Σπερς απέσυραν την φανέλα του Πάρκερ

08:18 | 12/11/2019

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι Σπερς απέσυραν την φανέλα του Τόνι Πάρκερ, με τον Γάλλο γκαρντ να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Ο Τόνι Πάρκερ έπειτα από την αποχώρηση πρόπερσι από τους αγωνιστικούς χώρους, είδε το βράδυ της Δευτέρας τη φανέλα του να αποσύρεται στο γήπεδο των των Σπερς.

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον σπουδαίο πλέι μέικερ, Ντάνκαν, Τζινόμπιλι, Μπατούμ, Ντέβιντ Ρόμπινσον και φυσικά ο Γκρέγκ Πόποβιτς.

''Σας ευχαριστώ όλους. Ήταν ένα τρελό ταξίδι'' είπε ο συγκινημένος Τόνι Πάρκερ απευθυνόμενος προς το κοινό των Σπερς που τον αποθέωσε:

''Ο κόουτς “Ποπ” ήταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα. Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω και να παίξω στο ΝΒΑ χωρίς τον Τιμ Ντάνκαν και τον Μανού. Λάτρεψα το δέσιμο και τη φιλία τους. Πριν φύγω θέλω ένα τελευταίο πράγμα από εσάς (προς τους φανς). Απλά φανταστείτε πως βρισκόμαστε στο Άλαμο Ντομ. Ήμουν 19. Παίζουμε με τους Λέικερς του Κόμπι και του Σακ. Θέλω ένα δυνατό “Πάμε Σπερς, πάμε”. Όλοι μαζί για τελευταία φορά''. Και οι φίλοι των Σπερς δεν του χάλασαν χατίρι

Στο πλαίσιο της μίνι - εκδήλωσης, μίλησε και ο Πόποβιτς ο οποίος τόνισε. ''Όταν κάποιος κάνει μία καριέρα με τέτοια τελειότητα. Με τέτοια κλάση. Όταν είναι σωστός για την κοινότητα, ένας άψογος συμπαίκτης και η ομάδα του πετυχαίνει χάρη στην παρουσία του, τότε ακολουθεί με φυσιολογικό τρόπο η απόσυρση της φανέλας του. Δεν συμβαίνει συχνά. Αλλά όταν γίνεται, πρέπει αυτό το άτομο να είναι ξεχωριστό. Και σίγουρα ο Τόνι είναι ένας από αυτούς''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.