Οι… στιγμές απειλούν το DNA του

Απόψεις

Υπάρχουν στιγμές που ο ΟΦΗ μοιάζει «χαμένος» στο γήπεδο και το τίμημα είναι βαρύ…

Τρίτωσε το κακό κόντρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά εδώ ταιριάζει το «σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση». Το πρόβλημα είναι ολοφάνερο και μάλιστα αρκετά σοβαρό. Η κάκιστη αμυντική «συμπεριφορά» τείνει να εξελιχθεί σε μια άσχημη μορφή παθογένειας για τους «ασπρόμαυρους».

Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Παπαδόπουλου έχει πλάνο στο παιχνίδι της. Ε και; Έρχονται διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, που μοιάζει να «πελαγοδρομεί» και να χάνει το… μυαλό της. Αυτά τα ανεξήγητα σκαμπανεβάσματα, εξάλλου, την κάνουν «ανερμάτιστη» αγωνιστικά και επί της ουσίας αδικεί η ίδια τον εαυτό της.

Στη Ν. Σμύρνη, στο Αγρίνιο και τώρα στο «Γεντί Κουλέ» τακτικά προσέγγισε σωστά τα παιχνίδια, δε δέχτηκε ιδιαίτερη απειλή από τους αντιπάλους, όμως σημασία έχει πως συγκέντρωσε μόλις 1 βαθμό, ενώ έχει δεχτεί 7 τέρματα. Και το «θέμα» είναι καθαρά στα μετόπισθεν, αφού μπροστά, όσο και αν κάποιος διατηρεί τις ενστάσεις του, είναι γεγονός πως ο Όμιλος έχει σκοράρει και στα 3 ματς πρωταθλήματος.  Οπότε η δουλειά γίνεται…

Και το ερώτημα, βεβαίως-βεβαίως, που προκύπτει είναι πως θ’ αλλάξει αυτή η κατάσταση; Ασκήσεις συγκέντρωσης, διαλογισμός ή κάποια παρόμοια μέθοδος; Γιατί το «μικρόβιο» είναι κατά βάση εγκεφαλικό. Και δεν πρέπει φυσικά να «χτυπήσει» το DNA του ΟΦΗ και να μετατραπεί σε… μάστιγα για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.  

Ο 47χρονος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να βρουν άμεσα λύσεις, ώστε να μειωθούν οι απώλειες και ο φτηνός τρόπος που έρχονται. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, άλλωστε, δε συνάδει με την έως τώρα παρουσία των «ασπρόμαυρων».

Στα διοικητικά, δηλαδή, ανατέλλει μια νέα εποχή, το σωματείο βγάζει «υγεία» και πάλι μετά από πολλά χρόνια ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι, οφείλει να αφυπνιστεί άμεσα για να… δέσει το γλυκό και η μετάβαση στην… επόμενη μέρα να γίνει ομαλά.  

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.