Όταν «ζωγραφίζει» ο Ναμπί

ΟΦΗ

Ο Αντίλ Ναμπί υπάρχουν φορές που μοιάζει μοναδικός.

Είναι στιγμές που ο Άγγλος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ κάνει… ομορφιές στο χορτάρι. Σε τέτοιο σημείο που μπορεί να παρεξηγηθεί για έπαρση και έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο, γιατί πολύ απλά έχει τον τρόπο να τον αφήνει «άγαλμα».

Με «όπλα» την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, μα πάνω απ’ όλα την εκλεπτυσμένη σκέψη του και την προσωπικότητα του, κάνει το δύσκολο να μοιάζει «παιχνιδάκι».

Με τρομερή οξυδέρκεια και αυτοπεποίθηση o 25χρονος ποδοσφαιριστής του Ομίλου προσφέρει πλουσιοπάροχα highlights ποδοσφαιρικής «μαγείας».

Ο Αντίλ Ναμπί έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ρόλο του και έχει πάρει με την αξία του τη φανέλα του βασικού… σπίτι του.

Την τρέχουσα σεζόν εμφανίζεται πολύ πιο ώριμος και ουσιαστικός. Το καλοκαίρι αποτελούσε ένα ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί, με τον ίδιο να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Αν σε κάποιον παίκτη των «ασπρόμαυρων» θα μπορούσε να δοθεί ο τίτλος του game changer, τότε ο Ναμπί έχει και με μεγάλη διαφορά τον πρώτο λόγο.

Γιατί πολύ απλά με μια ενέργεια του, μ’ ένα άγγιγμα της μπάλας, έχει την ποιότητα ν’ αλλάξει τα δεδομένα μίας αναμέτρησης.

Και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη το επιβεβαίωσε. Επιχείρησε στα τέλη του πρώτου μέρους να βάλει το γκολ της χρονιάς, με λόμπα πίσω από το κέντρο, ενώ στις αρχές της επανάληψης έβγαλε με μια απίστευτη πάσα τον Φιγκεϊρέντο σε θέση γκολ.

Η έμπνευση του πλησίασε την τελειότητα και έκανε πολύ πιο εύκολη την προσπάθεια του Βραζιλιάνου για να σκοράρει.

Κανείς, φυσικά, δεν ξεχνάει το υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, αλλά και το «αλήτικο» τακουνάκι, με το οποίο βρήκε τον Νέιρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πριν εκείνος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ναμπί βρίσκεται στα καλύτερα του, αποτελεί τον «κινητήριο μοχλό» του ΟΦΗ και είναι αλήθεια ότι με το δίδυμο εξ Αργεντινής (Μεγιάδο και Νέιρα) συνθέτουν μια τριπλέτα στη μεσαία γραμμή υψηλού βεληνεκούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο ματς χάνει ο Κοροβέσης

In Κουτρουμπής, out Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.