Οι συζητήσεις με Μπιφουμά που οδήγησαν στο «διαζύγιο»

ΟΦΗ

Οι συζητήσεις με τον Τιεβί Μπιφουμά που οδήγησαν στην απόφαση να λήξει πρόωρα η συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Ένα χρόνο μετά την άφιξή του στον ΟΦΗ ο Τιεβί Μπιφουμά αποτελεί παρελθόν, αφού με κοινή απόφαση των δύο πλευρών λύθηκε το συμβόλαιό του.

Ο «Μπιφού» μέτρησε μόλις 11 συμμετοχές, δεν είχε την επιθυμητή παρουσία στον ΟΦΗ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πήρε και τις ευκαιρίες που και ο ίδιος θα περίμενε.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση αυτή.

Πριν από τον αποκλεισμό του είχε ήδη προηγηθεί μια συζήτηση, ενώ ακολούθησε κι άλλη σήμερα, Δευτέρα, η οποία οριστικοποίησε το τέλος. Ουσιαστικά ήταν μία απόφαση που είχε παρθεί, χωρίς να παίξει ρόλο το ποστάρισμα του Μπιφουμά στα social όταν έμαθε πώς έμεινε εκτός του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του ΟΦΗ ξεκαθάρισε στον Αφρικανό μεσοεπιθετικό πώς η έως τώρα παρουσία του στην ομάδα δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής. Έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως η καλύτερη λύση είναι το «διαζύγιο», κάτι που έγινε και επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.