Οι «τικαρισμένοι» στόχοι του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Και από την ελληνική αγορά η προσοχή του ΟΦΗ για τη μεταγραφική ενίσχυση.

Σε μεταγραφική περίοδο έχει μπει ο ΟΦΗ, αλλά και όλες οι ομάδες, αφού ο Μάιος είναι ο μήνας της προεργασίας και όπως είναι λογικό πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν προταθεί στον ΟΦΗ.

Στην Κρητική ομάδα αξιολογούν παίκτες, τους «σκανάρουν» και ετοιμάζονται να κάνουν κινήσεις για αυτούς που θα προκριθούν. Η περίπτωση Σλίβκα είναι μία από αυτές, όπως γράψαμε. Ο 28χρονος χαφ της Λαμίας, ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο, προφανώς κι απασχολεί τον Όμιλο κι έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα αυτές να συνεχιστούν και να εξελιχθούν σε πρόταση. Προς το παρόν, πάντως, ο ΟΦΗ δεν έχει κάποια προχωρημένη υπόθεση.

Στη λίστα των παικτών υπάρχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- και αυτοί που προέρχονται από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Σλίβκα. Η δεξαμενή είναι μεγάλη και χρειάζεται σωστή δουλειά και αξιολόγηση προτού γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Στον ΟΦΗ δεν βιάζονται, αλλά δεν θα καθυστερήσουν κιόλας προτού ξεκινήσουν τις επαφές για να κλείνουν σιγά-σιγά οι μεταγραφικοί στόχοι. Οπως είπε και ο Δέλλας, το ιδανικό σενάριο είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.